Brasil slo Peru 4-0, og Samba-hæren kom sterkt tilbake

I den nylige søramerikanske VM-kvalifiseringen tok det brasilianske landslaget gradvis tilbake formen med justeringene som hovedtrener Dorival gjorde. På denne internasjonale kampdagen beseiret Samba-hæren først Chile på bortebane og spilte deretter mot Peru hjemme. Brasil har ikke tapt de siste fem møtene, og denne gangen levde det opp til forventningene, og avsluttet kampen med en 4-0 seier og innledet en seks-kamps seiersrekke mot Peru.

Det brasilianske laget sendte ut en sterk lagoppstilling denne gangen, og viste et sterkt ønske om å vinne. I begynnelsen av kampen scoret Peru et mål, men det ble dømt ugyldig på grunn av offside Brasil drakt 2024. Deretter skapte Barcelona-spissen Rafinha mange muligheter for Brasil med sin enestående prestasjon. Selv om hans første skudd traff tverrliggeren og spratt ut, brukte han et straffespark i det 36. minutt for å åpne scoringen og hjelpe Brasil med å lede 1-0.

I andre omgang fortsatte Brasil å kontrollere kampen fotballdrakt med navn. I det 52. minutt vant Savinho nok en straffe i 16-meteren, og Rafinha scoret jevnt og trutt, og scoret to ganger og økte til 2-0. Brasils offensiv stoppet ikke. I det 72. minutt mottok tidligere Manchester United-spiller Pereira et innlegg fra Enrique og volleyet ballen til 3-0. I sluttfasen av kampen scoret Enrique et langskudd rett utenfor 16-meteren, noe som til slutt hjalp Brasil til å låse inn en 4-0-seier.

Denne seieren fortsatte ikke bare Brasils seiersrekke, men gjorde det også mulig for dem å stille opp med Uruguay på stillingen, og fortsatte å opprettholde en gunstig posisjon for å kvalifisere seg til verdensmesterskapet. I neste kamp møter Brasil Uruguay. Konkurransen mellom de to sterke lagene vil garantert tiltrekke seg mer oppmerksomhet. Hvem vil få overtaket i denne sterke dialogen? La oss vente og se.